Vogadori
Vedovo Wine - Italiense Kvalitetsvine
Vedovo Wine

Besøg os:

Fratelli Vogadori beliggende i hjertet af Valpolicella ved byen Negrar. Vingården drives af 3. generation, brødrene Alberto, Gaetano og Emanuele. Brødernes farfar opkøbte jorden, lige efter 2. verdenskrig. Lige siden har produktionen af disse enestående vine været i Vogadori´s hænder. Alle druerne fra de 10 hektar marker håndplukkes, og alt arbejdet foregår med respekt for miljøet. Dette gøres blandt andet via solceller; for at minimere CO2 udslip, lettere flasker: da de er mere miljø venlige at producere og transportere. Det er nogle af de nyeste miljø hensyn der tages. Vogadori er meget traditions tro, men samtidig innovative. Tro mod traditioner, ved at følge gamle forskrifter under dyrkning og høstning, og innovative i udvikling af nye typer vine, deriblandt deres topvin Forlago, som de er ene producent af.

 

Valpolicella Classico, 2014 – er en dejlig vin, med en bouquet af ungdommelig fyldig kirsebær, krydret lakrids, violer og peber. Vinens aroma bærer tydelig præg af, at druerne har været i jordbundsforhold, der er rig på ler og kalk, som skaber en duft af frihed, jord og bjerglandskab. En fyldig vin med velafbalanceret tanniner. Lækker eftersmag med en tendens af mandel.

 

Serveringsforslag: Pasta, stegt og grillet lyst kød, fx svinekød og fjerkræ.

 

Druer: Corvina, Corvinone, Rondinella, Oseleta og Negrara - håndplukkede.

 

Tørring af druer: Naturlig tørret i ca. 30 dage inden presning.

 

Fermentering: 18 dage med luftomrøring 3 gange om dagen for at øge gæringen.

 

Fadlagret: 8 måneder på franske egetræsfade.

 

Alkohol: 13 %

 

Farve: Rubinrød.

 

Serveringstemperatur: 19 grader celsius, åbnes 1 time før servering.

 

Drikkeklar: Nu.

Kan ved optimale opbevaringsforhold gemmes i 7 - 8 år.

 

Jord type: Kalkholdig lerjord.

 

Ring eller mail for pris

Telefon: +4542383869

Email: vedovovine@gmail.com

 

 

Ripasso Classico Superior, 2014 – er en kraftig og fyldig god vin, med en bouquet af bløde frugter, kirsebær, egetræ, tobak, vanilje, fyldige tørrede druer og understøttes af en god og lang eftersmag med behagelige bløde tanniner. Intens aroma af vanilje, vilde røde bær, egetræ og et strejf af en kalkholdig lerjord. Ikke uden grund en rigtig bestseller!

 

Et lækkert glas vin, for den der kræver lidt udover det sædvanlige!

 

Serveringsforslag: Stege af oksekød, kalvekød, velhængte steaks, marineret svinemørbrad, and og lam, samt kraftige oste.

 

Druer: Corvina, Corvinone, Rondinella, Oseleta og Negrara - håndplukkede.

 

Tørring af druer: Naturlig tørret i ca. 30 dage inden presning.

 

Fermentering: 50 dage med luftomrøring 3 gange om dagen for at øge gæringen.

 

Fadlagret: 12 måneder på franske egetræsfade, som har været brugt én gang til egen produktion af Amarone vine.

 

Alkohol: 14 %

 

Farve: Intens rubinrød.

 

Serveringstemperatur: 18 grader celsius, åbnes 1½ time før servering.

 

Drikkeklar: Nu.

Kan ved optimale opbevaringsforhold gemmes i 10 - 11 år.

 

Jord type: Kalkholdig lerjord.

 

Ring eller mail for pris

Telefon: +4542383869

Email: vedovovine@gmail.com

 

Raffaello, 2014 – er kaldt op efter faderen af 2. generation af vingården, og lever op til sit navn, da faderen er en velstruktureret herre. Ligeledes er vinen en elegant vin - trods sin unge alder. Det er en fyldig vin med kraftige bouquet af vanilje, tørrede blomster og sorte kirsebær. Oplevelsen af vinen er blød og meget behagelig, og der mærkes en enorm elegance i vinens struktur. Vinens indhold af tanniner er også afbalanceret og der ses kraftige og rolige ”gardiner” når vinen slynges rundt i glasset. Produktionen af denne vin foregår efter samme principper som Amarone vine.

Et rigtigt lækkert glas vin for den der ønsker noget af det ypperste!

 

Serveringsforslag: Retter af vildt, braiseret kød, gryderetter og modne oste. Perfekt mod slutningen af et måltid, for at nyde et glas Raffaello i ro og mag, eller blandt gode venner.

 

Druer: Corvina, Corvinone, Rondinella, Oseleta og Negrara - håndplukkede.

 

Tørring af druer: Naturlig tørret i 120 dage.

Fermentering: 50-60 dage med luftomrøring 3 gange om dagen for at øge gæringen.

 

Fadlagret: Italienske kirsebærfade i 7-8 måneder.

 

Alkohol: 15 %

 

Farve: Dyb rubinrød med et violet skær.

 

Serveringstemperatur: 18 grader celsius, åbnes 1½ - 2 time før servering.

 

Drikkeklar: Vinen kan fint nydes nu.

Vil udvikle sig over de kommende år. Ved optimale opbevaringsforhold kan den gemmes op til 10 - 12 år.

 

Jord type: Kalkholdig jord.

 

Antal producerede flasker: 2700

 

Ring eller mail for pris

Telefon: +4542383869

Email: vedovovine@gmail.com

Amarone della Valpolicella Classico Forlago, 2011 – er en enkeltmarksvin fra Vigolo hill, som er lige bag vingården. Det er den ypperste vin til dato, fra den anerkendte producent Vogadori i hjertet af Classico området i Valpolicella distriktet. Vinen har en enorm bouquet af vanilje, tobak, tørrede frugter og en særdeles tiltrækkende aroma af velplejede frugter. Meget velafbalanceret tanniner i vinen, kraftige og rolige ”gardiner” i glasset. Smagsoplevelsen er i en absolut klasse for sig selv! Ønskes den traditionelle Amarone skal det ikke være en Forlago, men ønskes en kraftig, kompleks, intens, men elegant og fløjlsagtig vin, med en helt igennem duft og smagsoplevelse af kærlighedens sødme til vinen, skal denne vin nydes!

 

Et lækkert glas vin for den der ønsker absolut topklasse vin!

 

Serveringsforslag: Kraftige retter, fx okse-, kalvekød og vildt. Eller blot efter en god middag i en afslappet atomsfære.

 

Druer: Corvina, Corvinone, Oseleta, Negrara og Rondinella - håndplukkede.

Tørring af druer: Naturlig tørret i ca. 120 dage inden presning.

 

Fermenteringen: Mere end 60 dage med luftomrøring 3 gange om dagen for at øge gæringen.

 

Fadlagret: 36 måneder på nye franske egetræsfade.

 

Alkohol: 15 %

 

Farve: Mørk dyb rubinrød.

 

Serveringstemperatur: 18 grader celsius, åbnes 3½ time før servering.

 

Drikkeklar: Vinen kan nydes nu med meget stort velbehag! Ved optimale opbevaringsforhold kan den gemmes 22-25 år.

 

Jord type: Kalkholdig lerjord.

 

Antal producerede flasker: Ca. 1200 flasker ca. hvert 4. år.

 

Ring eller mail for pris

Telefon: +4542383869

Email: vedovovine@gmail.com

Amarone della Valpolicella Classico, 2011 – er en af de ypperste vine til dato, fra den anerkendte producent Vogadori, i hjertet af Classico området i Valpolicella distriktet. Vinen har en enorm bouquet af vanilje, tobak, tørrede frugter og en særdeles tiltrækkende aroma af velplejede frugter. Meget velafbalanceret af tanniner i vinen, kraftige og rolige ”gardiner” i glasset. Smagsoplevelse er i absolut top klasse!

 

Serveringsforslag: Kraftige retter, fx okse-, kalvekød og vildt. Eller blot efter en god middag i en afslappet atomsfære.

 

Druer: Corvina, Corvinone, Oseleta, Negrara og Rondinella - håndplukkede.

 

Tørring af druer: Naturlig tørret i ca. 120 dage inden presning.

 

Fermenteringen: Mere end 60 dage med luftomrøring 3 gange om dagen for at øge gæringen.

 

Fadlagret: 36 måneder på nye franske egetræsfade.

 

Alkohol: 15 %

 

Farve: Mørk dyb rubinrød.

 

Serveringstemperatur: 18 grader celsius, åbnes 2½ time før servering.

 

Drikkeklar: Vinen kan nydes nu med meget stort velbehag! Ved optimale opbevaringsforhold kan den gemmes 22-25 år.

 

Jord type: Kalkholdig lerjord.

 

Ring eller mail for pris

Telefon: +4542383869

Email: vedovovine@gmail.com

Vedovo Wine 7500 Holstebro Reg./Konto nummer 5348 0242618 CVR 37573930