Vogadori
Vedovo Wine - Italiense Kvalitetsvine
Vedovo Wine

Besøg os:

 

Fratelli Vogadori beliggende i hjertet af Valpolicella ved byen Negrar. Vingården drives af 3. generation, brødrene Alberto, Gaetano og Emanuele. Brødernes farfar opkøbte jorden, lige efter 2. verdenskrig. Lige siden har produktionen af disse enestående vine været i Vogadori´s hænder. Alle druerne fra de 10 hektar marker håndplukkes, og alt arbejdet foregår med respekt for miljøet. Dette gøres blandt andet via solceller; for at minimere CO2 udslip, lettere flasker: da de er mere miljø venlige at producere og transportere. Det er nogle af de nyeste miljø hensyn der tages. Vogadori er meget traditions tro, men samtidig innovative. Tro mod traditioner, ved at følge gamle forskrifter under dyrkning og høstning, og innovative i udvikling af nye typer vine, deriblandt deres topvin Forlago, som de er ene producent af.

 

Bianco dei Leoni 2014 – er en gylden tør hvidvin, med en frisk aroma af kernefrugt og citrus, samt let jordagtig med et strejf af tobak. En spændende hvidvin, der udvikler sig meget efter ca. 1½ times åbning.

Et dejligt frisk glas vin!

 

Serveringsforslag: Skaldyr, fisk og lyst kød i form af kylling og kalkun, eller som en velkomstdrink til en du holder af.

 

Drue: Garganega - håndplukkede.

 

Fermentering: 10 dage.

 

Alkohol: 12,5 %

 

Farve: Let gylden farve.

 

Serveringstemperatur: 8-9 grader celsius, åbnes 1½ time før servering.

 

Drikkeklar: Vinen kan nydes nu.

Ved optimale opbevaringsforhold kan den gemmes op til 5 år.

Jord type: Kalkholdig lerjord.

 

Antal producerede flasker: 2000 stk.

 

Ring eller mail for pris

Telefon: +4542383869

Email: vedovovine@gmail.com

 

 

Vedovo Wine 7500 Holstebro Reg./Konto nummer 5348 0242618 CVR 37573930