Vogadori
Vedovo Wine - Italiense Kvalitetsvine
Vedovo Wine

Besøg os:

 

Fratelli Vogadori beliggende i hjertet af Valpolicella ved byen Negrar. Vingården drives af 3. generation, brødrene Alberto, Gaetano og Emanuele. Brødernes farfar opkøbte jorden, lige efter 2. verdenskrig. Lige siden har produktionen af disse enestående vine været i Vogadori´s hænder. Alle druerne fra de 10 hektar marker håndplukkes, og alt arbejdet foregår med respekt for miljøet. Dette gøres blandt andet via solceller; for at minimere CO2 udslip, lettere flasker: da de er mere miljø venlige at producere og transportere. Det er nogle af de nyeste miljø hensyn der tages. Vogadori er meget traditions tro, men samtidig innovative. Tro mod traditioner, ved at følge gamle forskrifter under dyrkning og høstning, og innovative i udvikling af nye typer vine, deriblandt deres topvin Forlago, som de er ene producent af.

 

Recioto della Valpolicella 2013 – er ikke mindre end en fremragende dessertvin! Fløjlsagtig varme med en bouquet af moden kirsebær, blomme, egetræ og rosin. Rund smag, med en sød silkeblød følelse i ganen. En meget koncentreret og frugt rig dessertvin, med en sødme fra første dråbe lige til det sidste. Deler samme produktionsmetode for tørring af druerne, som de velkendte Amaroner fra Vogardori.

 

Serveringsforslag: Stort set alle desserter, kager, mørkt chokolade og milde oste.

 

Druer: Corvina, Corvinone, Rodinella, Oselata og Negrara - håndplukkede.

 

Tørring af druer: Naturlig tørret i 120 dage.

 

Fermentering: 35 dage med luftomrøring 3 gange om dagen for at øge gæringen, og for at få alt druens kraft ud.

 

Fadlagret: 10 måneder på franske egetræsfade.

 

Alkohol: 13 %

 

Farve: Dyb rubinrød farve, næsten helt sort.

 

Serveringstemperatur: 10 grader celsius.

Drikkeklar: Nu.

Kan gemmes op til 10 år ved korrekt opbevaringsform.

Jord type: Kalkholdig lerjord.

 

Antal producerede flasker: 4500 stk.

 

Ring eller mail for pris

Telefon: +4542383869

Email: vedovovine@gmail.com

Passito Bianco 2013 - har en smuk, sprød og gylden farve. Sød, elegant aroma af moden frugt og friske blomster. En fløjlsblød og fyldig bouquet med tydelig vanilje, fersken og søde abrikoser.

 

Serveringsforslag: God til spændende let kraftige oste, simple desserter eller som afslutning på en god middag.

 

Druer: Garganega.

 

Tørring af druer: Naturlig tørret i 120 dage.

 

Fermentering: 35 dage med luftomrøring 3 gange om dagen for at øge gæringen, og for at få alt druens kraft ud.

 

Fadlagret: 10 måneder på franske egetræsfade.

 

Alkohol: 13 %

 

Farve: Varm gylden.

 

Serveringstemperatur: 10 grader celsius.

Drikkeklar: Nu.

Kan gemmes op til 10 år ved korrekt opbevaringsform.

 

Jord type: Kalkholdig lerjord.

 

Antal producerede flasker: 3500 stk.

 

Ring eller mail for pris

Telefon: +4542383869

Email: vedovovine@gmail.com

Vedovo Wine 7500 Holstebro Reg./Konto nummer 5348 0242618 CVR 37573930